Top
Menu Luk

AsfaltStarten på mit drømmehus:

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at bygge et nyt hus og som det skrider frem, kommer man jo altid i tvivl om har valgt at anvende de rigtige materialer eller at de valg man har truffet om hvordan diverse værelser, indkørsel eller generelt skal se ud er rigtigt. Til at starte med, valgte jeg at få en tømrer og arkitekt med ind over projektet, fordi jeg gerne ville hører hvad der var muligt til de penge jeg har og om mine drømme i et hus kunne udleves.

Processen:

Derefter begyndte processen og det hele begyndte så småt at gå fra at ligne en byggeplads til at ligne et rigtigt hus. Vi er nået til det stadie nu hvor det er de mindre ting der skal ordnes. Jeg valgte blandt andet forleden at vælge en indkørsel med asfalt frem for mursten, da jeg aldrig har brudt mig om indkørsler der har de der formede spor, fordi stenene bliver mast ned i jorden. Derudover valgte jeg også at anvende rullegræs i stedet for at plante græs, da det vokse processen af græsset simpelthen her bliver sprunget over og resultatet hurtigere kommer til sin tydelighed. Som sagt er det kun de små ting der mangler såsom at få installeret et rør som vandet i tagrenden kan løbe ned af.

Resultatet:

Mit hus er snart færdigt og jeg er så inderligt glad for at jeg valgte at anvende en arkitekt og tømrer, som var med til at designe mit hus ud fra de ønsker og krav jeg havde til huset. Prisen har aldrig været problemet, men har selvfølgelig gerne ville spare de steder det var muligt. Jeg er helt vild med mit nye hus og jeg ser frem til at jeg om snart kan flytte rigtigt ind i det med min familie. Det går op for mig, når jeg kigger tilbage på processen, at de små ting faktisk betyder mere end man tror. Blandt andet det med rullegræsset og asfalt i indkørslen. Det gør for mig at jeg hurtigere kan se et resultat og dermed kan se lyset for enden af tunnelen. Min oplevelse med dette projekt har været helt fantastisk og jeg kan klar anbefale folk, hvis det er muligt, selv at designe deres eget hus, fordi de får lige det de gerne vil have.

Asfalt
Asfalt