Top
Menu Luk

Derfor er det smart at lease en varevogn


Er dine firmabiler på værksted og derfor har brug for nye, mens du venter? Det kan også være, at du er en nyopstartet virksomhed, eller noget helt fjerde? For så er det en optimal løsning at lease en varevogn.

En varevogn kan leases i mange forskellige størrelser, og det er helt op til dig selv, hvilken størrelse du leaser. Det kommer nemlig helt an på, hvad du skal bruge den til, og hvad dit behov er.

Derudover er det en god idé at lease en varevogn, hvis du har et arbejde, som kræver, at du har bil til rådighed eller et arbejde med byggeopgaver. Det kan f.eks. være, at du er tømrer, maler, VVS’er, murer m.m. og har brug for en stor bil, hvor du kan have alt det tunge materiale i.

 

5 fordele ved at lease en varevogn

Billeasing kan oftest føles kompliceret og svært at forstå, men det er det slet ikke. Det er faktisk nemmere og mere overskueligt end at skulle ud og købe en helt ny bil, og så er det et billigere alternativ til bilkøb. Du slipper for en række bekymringer, såsom binding, forsikringer, uforudsete udgifter og meget mere.

Der er mange fordele, ved at lease en varevogn. Her er de 5 vigtigste:

 

  • Ingen binding

Binding er altid en stor bekymring, når man skal købe en ny bil, da det kan være meget kompliceret at komme ud af. Den bekymring slipper du for her, når du leaser en varevogn er det oftest uden binding. Du kan altid nemt og hurtigt komme ud af din leasing, hvis du ikke ønsker en bil længere.

 

  • Fast månedlig ydelse

Når du køber en bil, skal du oftest ligge en stor sum penge til at starte med. Men det skal du ikke, når du leaser en varevogn. Ved leasing af varevogn skal du betale én fast månedlig ydelse – nemmere bliver det ikke.

 

  • Ingen skjulte udgifter

Uanset hvor stort et overblik man har over sin økonomi, og uanset hvor meget styr man har på sine regninger, kommer der altid en uforudset regning ind i postkassen eller netbanken. Men når du leaser en varevogn, kan du glemme alt om ubehagelige overraskelser. For ved at du betaler én fast ydelse hver måned, slipper du for andre uforudsigelige udgifter og gebyrer.

 

  • Vejhjælp, forsikring m.m. inkluderet i prisen

Forsikring er endnu en stor bekymring man kan have, når man har købt en ny bil. Det er dyrt og uoverskueligt at finde ud af, men når du leaser en bil er forsikring inkluderet i prisen. Derudover får du vejhjælp og mange andre ting med i prisen, som ellers ville koste en formue, hvis man skulle betale for det separat.

 

  • Nemt og overskueligt

At lease er nemt og overskueligt. Oftest foregår det på bilforhandlerens hjemmeside, så du kan gøre det online – direkte hjemme fra sofaen. Du skal blot udfylde en formular på hjemmesiden, og bilen vil være klar til afhentning den pågældende dato.