Top
Menu Luk

Derfor er Nissan Leaf verdens mest solgte elbil


Elbiler bliver mere og mere populære – og det er med god grund, for der er mange fordele ved at købe en elbil frem for en helt almindelig benzin- eller dieselbil. Elbiler er gode for miljøet, da man sparer penge på den grønne afgift, der er ingen motorstøj og meget mere.

Der kommer flere og flere nye elbiler, men der er især én elbil, som er blevet utrolig populær. Her er der tale om, ingen andre end, en Nissan Leaf elbil.

 

Sælges hvert 12. minut

Der sælges en ny Nissan Leaf elbil hvert 12. minut i Europa, hvilket gør det til den mest solgte bil i verden. Bilen kom til salg i 2010 og over 283.000 kunder har købt den første generation af Leaf.

 

Spækket med lækkert udstyr

Nissan Leaf er en yderst innovativ og vellykket elbil, som byder på det meste. Den har et godt sikkerhedsudstyr samt avanceret teknik – faktisk noget af det bedste på markedet, som man kan få.

Elbilen er udstyret med funktioner, som hjælper dig med et bedre udsyn og advarer om aktiviteter omkring dig. Når du kører bilen, vil du opleve en stille kørsel uden motorstøj, som er en fornøjelse for både dig og dine medpassagerer.

Elbilen har et klassisk, stilrent og elegant design – og fås i et hav af farver, så der er noget til enhver smag. Bilen har en ideel størrelse og fungerer godt, som en familiebil.

 

Nissan Leaf er udstyret med blandt andet:

  • Avanceret nødbremse
  • Vognbaneassistent
  • Blindvinkelalarm
  • Advarsel for tværgående trafik
  • Fartpilot
  • Nøglefri adgang
  • Klimaanlæg
  • Varme i sæder og rat.

 

Derudover er den nyeste Nissan Leaf, topmodellen, udstyret med ProPILOT. Denne funktion gør, at bilen selv holder afstand og, for det meste, holder sig i vognbanen, hvilket gør, at du kan føle dig tryg og sikker, når du kører bilen.

Ydermere er den udstyret med e-Pedal-teknologi, som gør, at bilen accelerere, decelerere og standser helt blot ved at øge eller reducere trykket på speederen. Når foden fjernes fra speederen, decelererer bilen og standser helt – selvom det er på en bakke. Dette er med til at gøre, at du, som fører, ikke behøver at flytte foden fra speederen til bremsepedalen for at sænke hastigheden eller standse.

Der er ingen tvivl om, at Nissan Leaf er en bil, som er fornøjelig at køre i og i konstant udvikling. I 2018 blev bilen udråbt, som “Årets grønne bil i 2018”.

 

Konkurrenter

Selvom at Nissan Leaf er verdens mest solgte og populære bil, er der stadig hård konkurrence på markedet.

Elbiler kommer mere og mere frem på det danske marked, og derfor er der elbiler såsom Kia Niro Electric, Tesla, Renault Zoe, BMW i3 og Opel Ampera-e, som alle er konkurrenter til Nissan Leaf. De alle er gode og veludstyrede elbiler.