Top
Menu Luk

Derfor skal du investere i et nyt gasfyr


Gasfyr er en god og billig løsning til hjemmet og hverdagen. Derudover er det blandt de mest moderne løsninger i nyere tid. Et gasfyr godt for miljøet, og ønsker du at spare penge på elregningen, så er et gasfyr den ideelle løsning for dig.

Det kan være en god idé at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt. For hvis dit gasfyr 20-30 år gammelt, kan du med et nyt skåne miljøet markant og samtidig spare 15-20% af gasforbruget. Dermed sparer du flere penge på elregningen, så du kan få råd til mere sjov.

 

Dette skal du overveje inden du køber et nyt gasfyr

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du går ud og køber et helt nyt gasfyr. En god idé er, at købe et gasfyr, der er energimærket A. Her vil du spare flest penge på elregningen.

Sørg derudover for at købe et brugervenligt gasfyr, som er nemt at betjene. På den måde undgår du at være afhængig af andre, hvis der skulle opstå problemer.

 

De 5 førende producenter

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilket gasfyr, man skal investere i, da det både skal tilfredsstille dit og familiens behov i dagligdagen. Der findes rigtig mange forskellige løsninger på markedet, som ikke gør det nemmere for en, når man skal vælge det helt perfekte gasfyr.

Det er svært at anbefale et præcist gasfyr, som du skal købe. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet 5 af de førende producenter inden for gasfyr, som er værd at investere i, og som både du og familien vil få meget gavn af i jeres hverdag.

Nedenstående producenter er førende inden for gasfyr, hvorfor du kan være sikker på, at du kan få glæde af dit nye gasfyr de næste mange år.

  • BOSCH
  • Vaillant
  • Baxi
  • Milton
  • Viessmann

Få en autoriseret VVS-installatør til at installere dit gasfyr

Du må ikke selv installere eller reparere dit gasfyr. Alt, hvad der har med gasfyr at gøre, kræver en VVS-installatør, der er autoriseret til naturgas.

Når du får udført installationen af dit nye gasfyr af en VVS-installatør, kan du være sikker på, at det bliver udført korrekt, og at det virker så effektivt som muligt. Det er en god idé at overveje en serviceordning, så gasfyret bliver efterset og finjusteret jævnligt, så du kan få det meste ud af det.

Hvis dit gasfyr er under 8 år gammelt, kræver det et serviceeftersyn hvert tredje år. Hvis det er ældre, skal det have et serviceeftersyn hvert andet år.