Top
Menu Luk

Derfor skal du lease en varebil


Der er mange gode grunde, til hvorfor det er en god idé at lease en varebil. Det kan f.eks. være at din arbejdsbil er på værksted, du venter på en ny bil bliver leveret, du skal flytte eller at du har et arbejde, som kræver, at du skal have et større køretøj til rådighed grundet byggeopgaver m.m.

En varebil kan nemlig klare de fleste opgaver, uanset om det er flytning eller byggeopgaver, og uanset om det er til privat brug eller erhverv. Den er rummelig, og dens store lastrum giver dig mulighed for at fragte de fleste ting uden noget besvær. For selvom den er stor og rummelig giver den både dig og dine medpassagerer god komfort. Du får stort udsyn fra førersædet, så du kan føle dig tryg og rolig, når du kører på vejene, uanset om det er motorvej, landevej eller byzone.

Du kan lease en varebil i flere forskellige størrelser – både større og mindre. Der er mulighed for at lease en varebil, hvor der kan være op til 3 personer i førerkabinen med et lastrum op til 1.420 kg. Men der er også mulighed for, at du kan lease en mindre bil med plads til 2 personer og op til 677 kg lastrum.

Du bestemmer helt selv hvilken størrelse varebil du gerne vil lease, alt efter hvad du skal bruge den til, fordi det kommer an på dit behov.  

Mange funktioner – med en fast månedlig ydelse

Ved at lease en varebil, får du en bil med høj komfort, som er udstyret med mange funktioner. Alt dette kan være dyrt, når man skal købe en ny bil, men det slipper du for ved leasing af varebil. Her skal du nemlig kun betale ét fast beløb hver måned.

Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter og gebyrer, som oftest er den største bekymring hos en ny bilkøber. Dvs. at du altså kan lease en stor varebil udstyret med mange funktioner, for kun én fast månedlig ydelse. Derudover får du forsikring, vejhjælp m.m. med i prisen, så du heller ikke skal tænke på dette.

Når du leaser en varebil er der ingen bindingsperiode. Derfor kan du nemt komme ud af din leasing den dag, du ikke ønsker at køre en varebil længere. Det er op til dig selv hvor lang leasingperioden skal være.

Det er helt problemfrit at lease en varebil. Det kan du gøre online på bilforhandlerens hjemmeside blot ved få klik, og den vil være klar til afhentning på den dato, du har valgt.

Alt i alt er leasing af varebil et meget billigere alternativ til køb af ny varebil. Så hvorfor ikke få effektiviseret din hverdag og arbejdsopgaver ved at lease en varebil?

Hvis du har nogle spørgsmål omkring leasing af varebil, så tøv ikke med at kontakte bilforhandleren, og de vil finde den bedste løsning til dig.