Top
Menu Luk

Dørautomatik


Problemer med døren i børnehaven

Vi er en mellemstor børnehave beliggende i Virum tæt på centrum. Vi har haft en del problemer med vores hoveddør til børnehaven. For det første lukker selve døren ikke særlig godt, det vil sige, at den nogle gange går op. Det er ikke særlig godt, da vi flere gange har oplevet, at nogle af børnene har sneget sig ud af børnehaven, fordi døren har stået åben. Derudover oplever vi tit, at folk glemmer at lukke døren især om sommer når det er rigtig varmt. Det er både når vi får levering fra posten, eller når forældrene aflevere og henter deres børn. Men vi i børnehaven står ansvarlige for børnene så længe de er i børnehaven. Derfor er vi nødt til at finde en løsning på dette.

Udskiftning af dør

Eftersom at vores hoveddør i børnehaven er meget gammel og slet ikke lever op til hvad man bør have i en børnehave som vores med trafik og veje omkring os, har vi valgt at udskifte døren. Det skal være en mere moderne dør, som lukker som den skal. Derudover ønsker vi at håndtaget på indersiden af døren, skal placeres meget højere oppe. Det skal være sådan, at hverken børnene i vuggestueafdelingen eller børnehaveafdelingen har mulighed for at nå håndtaget.

Dørautomatik

For at løse problemet med, at døren ikke altid bliver lukket har vi valgt at kigge på dørautomatik i form af en automatisk dørlukker. Dette vil betyde at man ikke længere skal tænke over at lukke døren, da den lukker automatisk efter den er blevet åbnet. Dette system sikre os, at der i fremtiden ikke er flere børn der kan smutte ud, når vi ikke lige har fokus på døren. Vi er meget begejstrede for, at få sat dette dørautomatik system op, vi skal dog vente nogle dage før låsesmeden har tid.