Top
Menu Luk
Frisør

Frisør Vanløse


Tid hos frisøren

Jeg har over længere tid overvejet, at der skulle ske noget lidt mere med mit hår end bare en almindelig klipning. Mit hår er på nuværende tidspunkt leverpostejsfarvet og fuldstændig naturligt. Jeg har aldrig nogensinde farvet det, permanentet det eller andet. Jeg har efterhånden fået rigtig tykt og langt hår, men jeg synes desværre ikke denne leverpostejs farve er særlig pæn. Jeg har dog mange veninder, som tit får farvet deres hår og som har endt ud med alle mulige sjove farver og meget slidt hår. Derfor tør jeg ikke gå all-in, da jeg stadig gerne vil have et sundt og flot hår. Jeg besluttede mig derfor for, at få lavet lyse striber, da det kunne gøre en del ved farven, uden nødvendigvis at ødelægge hele mit hår. Jeg bestilte tid hos den lokale frisør i Vanløse, som ligger 5 minutters gågang fra min lejlighed. Vi aftalte at jeg kunne komme ned dagen efter til klip og farve.

FRISØR

Forfærdeligt resultat

Jeg tog ned til frisøren i Vanløse, som jeg var blevet klippet hos mange gange før. De ansatte var smilende og imødekommende som altid og jeg blev placeret i frisørstolen. Vi snakkede om hvilke slags striber jeg ville have lavet, hvortil jeg svarede at det stadig skulle se forholdsvis naturligt ud. Derfor blev vi enige om, at jeg skulle have lavet tynde lyse striber og færre striber i det det inderste hår, som ikke bliver udsat for sol. Frisøren tog sig god tid til mig og fik lavet striber i hele mit hår, efterfulgt af en behagelig hovedbundsmassage samtidig med farven blev skyllet ud. Derefter fik jeg klippet spidser med meget lidt etager efter eget ønske. Da jeg sad der i frisørstolen kunne jeg godt se striberne så gullige ud, men jeg havde som sagt aldrig prøvet at få farvet håret før og har derfor ikke rigtig noget kendskab til det. Jeg lod derfor være med at sige noget. Efter klipningen betalte jeg for farve og klip og tog efterfølgende hjem.

Gratis redning af håret

Da jeg kom hjem skulle jeg selvfølgelig tjekke mit hår i spejlet med fuld lys på. Jeg kunne godt se, at det var ret gult og det gjorde mig virkelig ked af det, da det ikke var dét der var ønsket. Jeg ringede til min veninde og spurgte om det kunne være rigtigt og om farven ville ændre sig, hvorpå hun svarede, at det ville farven ikke. Hun foreslog mig, at tage ned til den samme frisør og forklare, at jeg ikke var tilfreds med farven og at de var nødt til at ordne det på deres regning. Jeg tog derfor med det samme ned i salonen igen og forklarede, at mit hår var alt for gult i forhold til hvad jeg havde i tankerne. Og frisøren var meget forstående og tilbød mig, at få lavet nogle flere striber og få en silver shampoo kur, som kunne afhjælpe den gule farve. Alt dette var selvfølgelig på salonens regning og det endte faktisk med at blive et rigtig flot resultat. Dog var håret blevet en del lysere, eftersom jeg fik lavet en del flere striber efter anden omgang, men jeg syntes det var blevet rigtig pænt, på trods af det.