Top
Menu Luk

Her er de 5 bedste varmepumper på markedet


Når man skal investere i en varmepumpe, kan det godt være svært at finde ud af, hvilken der er den mest effektive på markedet. Nedenfor har vi samlet nogle af de 5 bedste og mest effektive varmepumper, som du finder på markedet.

 

Panasonic VZ9SKE

Panasonic er kendt for at lave nogle af de bedste varmepumper, som især er egnet til Nordens klima. Denne varmepumpe er en af nordens mest effektive luft-til-luft varmepumpe. Den er utrolig miljøvenlig og kan på ingen tid varme dit hus, sommerhus, kolonihavehus m.m. op til den valgte temperatur, hvorefter den holder temperaturen stabilt.

Varmepumpen giver et sundt indeklima og fungerer ned til -35 grader. Om sommeren har den en køledrift ned til -10 grader, som er en fordel for mange. Derudover er den meget støjsvag, så den næsten ikke kan høres, når den er i gang.

 

Panasonic VZ12SKE

Denne varmepumpe er Panasonics topmodel. Den er ideel til, hvis du forventer at bruge den hver dag. Den har nemlig en meget høj SCOP værdi på 5,9, hvilket betyder, at når varmepumpen bruger 1 kW strøm, så leverer den 5,9 kW varme. Varmepumpen er mere end 5 gange så energieffektiv, som en traditionel el-radiator. Panasonic VZ12SKE anbefales til store sommerhuse eller helårshuse.

 

Panasonic VE9NKE

Denne varmepumpe er meget miljøvenlig – så meget, at det er svært at finde en varmepumpe, som er mere miljøvenlig end denne. Den renser luften ved hjælp af en avanceret nanoteknologi og opvarmer huset meget hurtigt, hvilket er rart på de kolde dage. Varmepumpen er ideel til sommerhuset – den kan holde huset frostfrit hele året rundt med dens helårs-funktion.

 

Fujitsu Nordica 09LZ HighEnd

Denne varmepumpe er topmodellen fra Fujitsu varmepumper og ikke mindst deres nyeste model på markedet. Den er energibesparende og ideel til sommerhuset, da den har sommerhusfunktion. Programmet sikrer, at sommerhuset holdes frostfrit samtidig med, at den bruger minimal strøm. Du undgår også fugt og lugt, som der nemt kan komme i huset, når det ikke har været brugt i en længere periode.

Den har en kraftfuld varmepumpe samt et lydniveau på kun 23 dB, som gør at man næsten ikke kan høre den, når den er i gang.

 

LG F09NAK  

Energibesparende varmepumpe, som er AA+++ mærket på en skala fra AA++ til G. Det anbefales, at man altid skal vælge A-mærkede hårde hvidevare, da det er den kategori, som giver den største strømbesparelse.

Varmepumpen kan styres fra din smartphone via WiFi (denne funktion skal dog tilkøbes), hvilket vil sige, at du kan tænde for varmepumpen i sommerhuset, så huset kan blive opvarmet, før du kommer derop.

Varmepumpen kan styres fra din smartphone, uanset hvor du er, og hvor langt væk fra sommerhuset du er.