Top
Menu Luk

Låse til Boligforeringer


Fleksible Løsninger til din Boligforening

Hos KBH Låse og Låsesmeden Amager er service og produkter af høj kvalitet vejen til langvarige og sikre løsninger. Vi stræber altid efter at skabe den dybere indsigt og tættere relation til kunden, så vi forstår behovet ned til mindste detalje.

Vi arbejder med låse og alarmer, fordi at vi ved, hvordan vi bruger vores viden, værktøj og erfaring til at skabe den tryghed, som forventes, når der investeres i låsesystemer.

I boligforeninger – og erhverv generelt – er det ingen undtagelse. Der er som oftest behov for en større graf af fleksibilitet, kontrol og overblik, for ikke at nævne sikkerhed og krav fra forsikringsselskaberne.

 

Samarbejde med Ruko/ASSA ABLOY

KBH Låsedøgnvagt og Låsesmeden Amager samarbejder med RUKO og ASSA ABLOY, som i sig selv er et kvalitetsstempel. ASSA ABLOY  supplerer os med låse, låsesystemer og -automatikker, der blandt andet er særegent til både små virksomheder og store boligforeninger.

Når vores låsesmede monterer og installerer produkterne fra RUKO og ASSA ABLOY, så er boligforeningerne garanteret en løsning, der lever op til alle fornødne krav fra forsikringsselskaberne.

 

Komplekse Låseløsninger

Vores låsefirma og låsesmede har gode erfaringer med kombinationer af låse og låsesystemer til boligforeninger. Vi forstår os derfor på den kompleksitet, der kan være forbundet med udarbejdelsen af den rette løsning.

Netop i arbejdet med boligforeninger sætter vi hårdt ind på at skabe den nødvendig indsigt i foreningens behov. Vi inddrager altid vores erfaringer, der hvor det giver mening – vi tror på, at vi sammen kan finde en løsning, der skaber et let håndterbart låsesystem, der tager hensyn til:

– Beboerne

– De ansatte: Formænd, viceværter etc.

– Erhvervsdrivende

– Håndværkere og postbude

 

Beboerne behøver typisk en standardlås med den traditionelle metalnøgle samt en nøglebrik til fællesarealer som:

– Vaskerum

– Gårdarealer

– Cykelkælder

– Loft- og kælderrum

 

De ansatte skal have adgang til bestemte kontorer og depoter, hvor erhvervsdrivende sædvanligvis har en nøgle, der udelukkende egner sig til erhvervslokalet.

Håndværkere og postbude derimod, skal have en nøgle, der udelukkende åbner op til opgangene, og i nogle tilfælde skal de nøgler være tidsbegrænsede – eller måske endda kunne deaktiveres, uden alt for store omkostninger.

 

Elektroniske Låse

Markedet for låsesystemer og -automatikker har udviklet sig i takt med teknologien. Det har i denne forbindelse skabt nogle muligheder, der gør det langt lettere at integrere et system eller en låseløsning uden alt for mange forskellige kombinationer, der kan ende med at være en stor omkostning for foreningen.

ASSA ABLOY’s Yale Doorman kan eksempelvis monteres på de fleste eksisterende låsekasser, hvilken sparer en del på selve monteringen. Derudover er det let for foreningen at:

  1. Holde overblik
  2. Kontrollere Historik
  3. Aktivere og deaktivere koder og nøglebrikker
  4. Tildele midlertidige koder

 

Og der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden.

 

Rådgivning og døgnservice

Der findes ikke én løsning, der egner sig perfekt til alle foreninger, da der er mange mulige behov og udfordringer forbundet med opgaven.

Vi ser derfor frem til hver en kunde, der skulle ligge inde med spørgsmål og udfordringer, som vi kan besvare og løse. Og ender du med at kaste dig i vores trygge hænder, så tilbyder vi en service der inkluderer sikkerhed, kvalitet, rådgivning og en døgnvagt, der str til rådighed 24/7.

 

Kontakt os, og stil os en udfordring – vi tager den op.