Top
Menu Luk

Låsesmed Amager


KBH Låsedøgnvagt & Låsesmeden Amager

KBH Låsedøgnvagt er københavnernes kvalitetsbestemte og tryghedsskabende låsesmed. Vi arbejder på alle tidspunkter af døgnet, og vores låsesmede rykker ud med det samme. Vi arbejder hovedsageligt i København og omegn, hvor det tager os under 30 min. fra du er i kontakt med låsesmeden, til han er på adressen. Vi har desuden lokale låsesmede på eksempelvis Amager, som typisk kan være på adressen inden for 20 min.

Låsesmed på Amager

Din lokale Låsesmed, er en ekstraordiner låseservice, som du kan gøre brug af som kunde hos KBH Låsedøgnvagt. Er du bosat på Amager, så er låsesmeden på Amager den første på adressen, hjemme hos dig privat, eller hvis du som erhvervsdrivende ønsker ham ved din virksomhed.

Din lokale låsesmed befinder sig flere steder i København og omegn, som eksempelvis:

  • Låsesmed Amager
  • Låsesmed Frederiksberg
  • Låsesmed Nørrebro
  • Låsesmed Østerbro
  • Låsesmed Valby
  • Låsesmed Lyngby
  • Låsesmed Vesterbro
  • Låsesmed Brønshøj
  • Låsesmed Emdrup

Befærdet Låsesmed

KBH Låsedøgnvagt er en låsesmed, der regelmæssigt rykker ud på Amager. Den lokale låsesmed er velkendt og befærdet på hele Amager, og er vant til alle de typer af låseopgaver og låseservices der findes. Låsesmeden på Amager kender hver en gade og hver en forretning, om det er Tårnby, Dragør eller Kastrup etc. så når du som privat eller erhvervsdrivende ønsker låsesmeden på adressen, så bliver der lagt fuld fokus på den situation du står i, så problemstillingen kan blive løst effektivt og skånsomt for alle parter.

Låsesmeden på Amager arbejder med alle typer af opgaver, da Amager er et af de mest alsidige eller omfattende områder, når det kommer til låseservice. På Amager findes der mange boligforeninger og villakvarterer med gamle ejendomme og nybyggerier. De gamle ejendomme har typisk forældede låsesystemer, der reducerer dagligdagsflowet – og ikke mindst trygheden – for beboerne. Nybyggerierne oprettes med nyere indgange, som kræver nyere låseinstallationer.

Tyverisikring

København havde over 4.000 indbrud i 2017, hvor Dragør kommune har 88 indbrud pr. 10.000 indbygger – som nr. 8 på listen over byer med flest indbrud. Din lokale låsesmed på Amager er i denne forbindelse erfaren inden for alt, hvad der har med tyverisikring at gøre – om det er andelsboliger, ejerlejligheder, huse eller villaer. Låsesmeden sørger for din tryghed. Sikkerheden ved opsætningen, din tilfredshed samt kvaliteten af vores låsesystemer er nøgleordene i opgaveløsningerne. KBH Låsedøgnvagt og Låsesmed Amager dækker dig ind med omfattende service, alarmer, låsesystemer og rådgivning.

Ring til os nu, hvis du vil høre, hvor sikkert du står – vi kan altid løfte opgaven.