Top
Menu Luk

Låsesmed København & Omegn


Låsesmed i København

Vi bidrager til sikkerheden i København og omegn. Det gør vi med hjælp fra leverandører af kvalitetslåse samt vores erfarne låsesmede.

De fleste i Danmark kender RUKO, som har en lang historik med erfaring inden for alt i låse. Langt færre kender til vores erfarne låsesmede, der har flere års erfaring med alle former for låseopgaver.

KBH Låsedøgnvagt og Låsesmeden Amager består af låsesmede, der har arbejdet med låse, nøgler, alarmer, rådgivning og færdsel i hele København og omegn, gennem en lang årrække.

Låsesmeden fra vores firma kender efterhånden, hver en bygning, gade, kvarter, og egn i Storkøbenhavn. Dette er en fordel for den forståelse vi udviser samt effektiviteten fra opkald gennem udrykning og indgreb til resultat og videre rådgivning.

Vi er især befærdede i følgende dele:

  • Amager
  • Frederiksberg
  • Nørrebro
  • Valby
  • Lyngby
  • Vesterbro
  • Brønshøj
  • Brøndby

Vi klarer enkeltstående låseopgaver, hvor eksempelvis beboeren på Frederiksberg har låst sig selv ude af lejligheden, og hverken kan komme ind i opgang eller egen bolig.

Men vi hjælper også store og små erhvervsdrivende, institutioner, foreninger, myndigheder og selskaber i alle former.

Lejligheder Foreninger & Forretninger

København er hovedstaden for tusinder af ejerlejligheder, andelsforeninger, caféer, restauranter, butikker, skole- og uddannelsesinstitutioner, og der findes ikke én løsning, der egner sig bedre end andre.

For KBH Låse handler det om at skabe en forståelse for, og et indblik i, kundens behov. Der finder vi, med vores erfaring og viden, frem til den rette løsning.

Låseservice

Vi anbefaler altid, at kunden opretter vores låseservice, hvor vi får muligheden for at være den private, virksomhedens eller foreningens personlige livline, uanset hvilken dag på ugen eller tid på døgnet, der bliver brug for det.

Døgnvagt

Vores låseservice inkluderer blandt andet en døgnvagt, der holder sig i dit nærområde. Det kan eksempelvis være på Frederiksberg, hvor låsesmeden bliver din personlige livline og guide, når du har brug for det.

Om du har låst dig selv ude, hvis din lås er gået i stykker, hvis du skal have sat alarmer op, hvis der har været indbrud, eller hvis du har låsetekniske spørgsmål, du gerne vil have afklaret hurtigst muligt.

Huse & Villaer

Frederiksberg er et af de områder med mange huse og villaer. Det er også et af de områder, der er interessante for indbrudstyven. Derfor er der flere og flere villaejere og husejere, der investerer i opgraderede låse, låsesystemer og alarmer, der enten afskrækker tyven eller stopper dem i forsøget.

Hos KHB Låsedøgnvagt hjælper vi med at sikre dig og dit hjem, eller din virksomhed, så du kan fokuserer på andet en bekymringerne for dine værdigenstande.

Rådgivning & Udrykning

Uanset, hvor du befinder dig i København – om det er Amager eller Frederiksberg – så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Vi sidder klar til at rådgive og rykke ud i hele København og omegn. Vi tager telefonen med det samme, og vi kan være på adressen inden for 30 min.

Du skal blot bruge 5 min. på at udfylde kontaktformularen – så ringer vores låseservice dig op, og sender en låsesmed ud, hvis du har brug for det.