Top
Menu Luk

Minilease en varebil – nemt, hurtigt og sikkert!


Har du brug for et køretøj, mens du venter på levering af ny varebil, skal bruge en varebil i en kortere periode eller akut har brug for en bil? Så har du mulighed for minileasing også kaldet korttidsleasing af en lille, mellemstørrelse eller stor varebil – du vælger helt selv hvilken type varebil, du vil minilease, alt efter hvor mange personer der skal kunne være varebilen, hvad varebilen skal bruges til og efter dit behov.

Korttidsleasing er tilegnet erhvervskunder, som skal have mulighed for at lease et køretøj. Der kan være mange grunde til at minilease en varebil. Det kan måske være at dine egne firmabiler er på værksted, du har fået en medarbejder som har brug for en varebil i en kortere (prøve)periode, eller at du skal flytte din virksomhed til en ny adresse.

Varebilerne er rummelige og kan fyldes godt op med en masse møbler, kasser, bokse, hvidevarer, m.m. Der er f.eks. mulighed for at laste op til 1.420 kg i den store varebil, så det er bare om at få den fyldt rigtig godt op. Du kan minilease køretøjer til ethvert behov, da de fås i flere forskellige størrelser, så det er bare om at finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge.

Hvorfor minileasing/korttidsleasing?

Fordele ved minileasing:

  • Tilegnet erhvervskunder.
  • Billeasing i kort periode.
  • Fast månedlig ydelse.
  • Billig billeasing.
  • Ingen skjulte afgifter.
  • Ingen binding.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge at minilease en varebil. Det er et billigere alternativ til bilkøb, der er en fast månedlig ydelse, det er ofte uden binding og heller ingen skjulte udgifter. Der kan nemlig hurtigt følge en masse bekymringer med, når man skal til at være bilejer. For har man nu altid styr på forsikringen? Og hvad med alle de udgifter, der følger med? Måske man overser nogle af dem? Men med korttidsleasing kan det endelig være slut.

Du kan slippe helt for dine bekymringer, for når du minileaser en varebil, får du tit forsikring, ejerafgift, selvrisikonedsættende forsikring og vejhjælp i Danmark – alt inkluderet i prisen, så du bare kan nyde at køre varebilen.

Ved minileasing af en varebil, får du hos mange bilforhandlere 1200 km at køre for om måneden – disse er ligeledes inkluderet i prisen. Ønsker du at køre mere end de 1200 km om måneden, kan det selvfølgelig tilkøbes.

Minileasing fra 1-6 måneder

Nogen gange kan det godt være uoverskueligt at lease en bil på årsbasis, men det behøver det slet ikke at være. Ved at minilease en bil, har du den fordel, at du hos nogle bilforhandlere kan lease bilen fra 1-6 måneder. Så hvis du bare har brug for en bil i én måned, kan du nøjes med at lease bilen i den éne måned. Derudover er det meget enkelt og sikkert at minilease, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det, hvis du står og skal bruge et køretøj.