Top
Menu Luk

Tyverisikring: Private & Erhverv


Indbrud i København

Langt de fleste mennesker kender til det at være udsat for indbrud. Enten har vi selv været udsat, ellers kender vi nogen, der har været udsat for indbrud. Sagen er den, at indbrud og tyveri er et dagligdagserinde, og vi må derfor acceptere det faktum, at så længe vi besidder ting, der har værdi, så er vi alle udsatte for tyvens ildhu.

Som så meget andet, så gør øvelse mester, hvorfor tyvene bliver klogere, hurtigere og mere listige med tiden. Erfaring gør på samme måde klogere. Det er KBH Låsedøgnvagt og Låsesmeden Amager et sikkert eksempel på.

 

Statistikkerne viser

Statistikkerne viser, at København, Amager og Frederiksberg er et af de mest udsatte områder i Danmark, når det kommer til indbrud:

Vi ser samtidig, at langt over halvdelen af forbryderne slipper afsted med deres ugerninger. Vores låsesmede har været med til at reducere denne andel, men der er stadig lang vej igen, selvom vi har brugt flere år i kampen mod kriminaliteten.

 

Myndighederne

Vi er ikke det eneste låsefirma, der samarbejder med myndighederne, men vi adskiller ved at drage nytte at den viden og erfaring vi lærer gennem dette samarbejde. Det mærkes blandt andet gennem vores rådgivning og kloge installationer af alarmer samt valg af låsesystemer.

 

Tid til at Opgradere

Som det heldigvis går op for de fleste, uanset om de er husejere, lejlighedsejer, direktør, formand eller endda statsminister, så kan det betale sig at investere i låse, låsesystemer og -automatikker, samt professionel rådgivning, når det kommer til sikringen af bygninger. For langt de fleste skaber det også den nødvendige tryghed, hvormed søvnen og koncentrationen optimeres, fordi at det vides, at sikkerheden er i orden.

KBH Låsedøgnvagt og Låsesmeden Amager hjælper dig uanset, hvor i København og omegn du befinder dig. Vi er i dialog med flere borgere ugentligt, vi gennemgår et utal af boliger årligt og vi hjælper lige så mange bekymringer af vejen.

 

Erhverv

I København og på Frederiksberg arbejder vi med erhverv, hver eneste dag. Vi støder på forældede låse, der ikke efterlever sikkerhedskravene, og vi ser eksempler på låsesystemer og -automatikker, der ikke er monteret og installeret rigtigt. Det er naturligvis et most, at låsene passer til indgangen, og på samme måde, at låsen er monteret korrekt, så tyven ikke uden videre kan åbne indgangen.

Vi har alt i mekaniske og elektroniske låse. De egner sig både til små enkeltmandsvirksomheder, caféer og butikker samt større hoteller, kommuner og institutioner. Alt sammen kommer det an på kundens behov og indstilling.

Hvis vi ser på stedet og kunden giver også den nødvendige information, så garanterer vi, at vi finder den optimale løsning til dig. Du får samtidig muligheden for gøre brug af vores personlige låseservice, der giver dig en service, personligt designet til dig.

Vores låsesmede er lagrer dig i sit bibliotek, hvor informationer altid kan trækkes frem til brug for et langt højere effektivitetsniveau, uanset hvilken dag på ugen, og hvilken tid på døgnet du er udsat.

 

Rådgivning

Vi ved, at de fleste allerede er låst til en anden låsesmed, men i er altid velkomne til at kontakte os, eller udfylde kontaktfeltet, hvis din låsesmed ikke kan være hos dig, hvis du har brug for rådgivning til tyverisikring, eller hvis du er så uheldig at være udsat i dette øjeblik.

Vi har altid tid, vi prioriterer tyveri- og indbrudssager højt og vi kan med sikkerhed være hos dig inden for 30 minutter – og vi har dig i røret hele vejen, om nødvendigt.